21 Ekim 2016 Cuma

Bunlar Sihirli Periler!...


Merhabalar,

Biz kitap okumayı çok seviyoruz. Kütüphanemiz de bayağı kalabalık sizlere mümkün olduğunca kitaplarımızdan bahsetmek istiyoruz. Daha fazla kitap yorumu için üst menüden Çocukluk -> KÜTÜPHANE kategorimize göz atabilirsiniz.

Gelelim bugünkü kitaplarımıza...

Bu kitaplardaki periler sihirli çünkü çocuklarımıza ve onlara okuyan bizlere de kişiliğimizi oluşturan temel değerleri öğretiyor. Bu kitap seri halinde bir kaç kitaptan oluşuyor. Kitaplarımız çeviri kitaplar. Fakat çeviri dilini beğendik. Kitabın kapağı ve sayfaları oldukça kaliteli. Kitabımızın hikaye kısmı 27 sayfa aslında 35 sayfa hikaye dışındaki kısımda ise kitapta anlatılan temel değer kısaca özetleniyor, hikayede geçen bir öge hakkında bilgiler veriyor. (mesela suda geçtiyse su hakkında bilgiler veriyor.) 
Biz bu kitapları kitapyurdu.com'dan almıştık. Okumanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Kitapların isimleri

Periler Özgüveni Anlatıyor.
Periler Cesareti Anlatıyor.
Periler Sorumluluğu Anlatıyor.


Kitap yurdu fiyatı : 5,90tl



Biz dün gece bu güzel kitapları okuduktan sonra uyuduk. Çocuklarımız hangi düşüncelerle uyurlarsa sabah o düşüncelerle uyanırlar.

Sevgiler bol öpücükler,

Berilcimcime

3 yorum:

  1. Kitap okuma alışkanlığı bu yaşlarda oluşuyor. Tam bir kitap kurdu olacağı şimdiden belli :)

    YanıtlaSil
  2. Hem dil gelişimleri, hem hayal dünyaları için kitap okumak ilaç gibi gerçekten. Umarım büyüdüğünde de kitap okumayı alışkanlık haline getirir ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız... Benim annem her akşam yatmadan kitap okurdu. İnanıyorum ki bu yüzden kitapları seviyorum ve kızıma da bunu aşılamak istiyorum. Ama eşim pek okumaz. :(

      Sil