20 Ekim 2016 Perşembe

Bu çocuklar şıklar! "Celebrity Kiddos" :)

Merhabalar
Bugün yeni kategormiz çocuk modası için yeni yazımmıza başlıyoruz. :)
Sonbahardayız ama İstanbul'da henüz tam bir sonbahar havası yok gibi. Bir ısınıp bir soğuyor. O yüzden bu yazımda tam bir sonbahar havası yok :) 

Ünlüler çocukları için hangi renkleri ve hangi modelleri seçmiş ben hep merak ederi. Elimden geldiğince takip etmeye çalışırım. bu yayınımda sizlerle paylaşmak istediğim tam da bu. Tabi Beril'in de bir ayakkabı çanta kombinasyonunu paylaşmak isteriz. Haydi başlayalım.


Öncelik tabiki Berilcimcime'nin :) Beril'e Flo'dan Kinetix marka bir spor ayakkabı almıştık. Fakat ayakkabı çok fena deforme oldu. Tabanı yamuldu. En çok 1 yıl kullanmışızdır. yaklaşık bir ay önce MaltepePark AVM'de daha önce gördüğümüz ama bakmadığımız Minipicco isimli bir çocuk ayakkabı mağazasına girmeye karar verdik. Ayakkabılarda bayağı bir indirim vardı. Ayakkabı modellerini de aramızda kalsın ama beğendim. Fiyatı da gayet uygun geldi. Dedim ya indirim varmış. Beril orada Hello Kitty temalı bir spor ayakkabı beğendi. Sağlam geldi. 





Beril'de sanırım yan basma problemi var. Mağaza görevlisi bu modelde buna engel olabileceğinden bahsedince bir deneyelim ne kaybederiz deyip satın aldık. Yaklaşık 1 ay oldu şu anda memnunuz. Satın aldıktan sonra alışveriş paketinde İstanbul'da bir tek burada mağazaları varmış bunu farkettim.

Ve sizlerle paylaşmak istedik. İşte bu da çantamızla kombinimiz;



 Şimdi gelelim ünlülere...

Tom Cruise ve Katie Holmes'un kızları Suri için seçtiği renkler ve kıyafetler.

Prens Charles ve Kate Middleton kızları Charlotte için seçtiği renkler ve kıyafetler.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder